woensdag 14 juli 2010

Outback, Money back

Deze ochtend startte we met een ontbijtje op onze eigen kamer. Had prima geslapen, maar was natuurlijk weer veels te vroeg wakker.. 5 uur dit keer dus we gaan licht vooruit. Finn sliep tot 7 uur en was gelijk in zijn ritme. Hij was gister natuurlijk uitgeput dus dat hielp wel. We begonnen om het stadje te bezichtigen, want daar waren we gister niet aan toe gekomen. Snel een parkeerplek gevonden en we begonnen onze wandeling en merkte al snel dat het weer lekker warm was. Na een tijdje waren onze ruggen nat van het zweet en had zelfs Finn een paar druppeltjes op zijn voorhoofd. We gingen bij de citadel even naar binnen en voor een paar dollar bekeken we hoe dit Fort dienst heeft gedaan vroeger. Leuk om te vermelden is dat we in deze hitte bovenop de citadel liepen met de buggy en Finn. Inderdaad we hadden em getild. Gekkenwerk maar ach….



Dat was best interessant, maar we gingen verder het stadje in en kwamen in allerlei kleine gezellige straatjes en kochten nog een veel te duur ijsje bij veel te chagrijnige winkelmedewerkers. Daarna weer naar de auto en naar de airco. We hadden een lange rit van 300km tegoed. Onderweg even gepicknickt en voor de rest lekker doorgereden en veel de cruise controle aangehad. Even na 4-en kwamen we aan bij ons hotel net nadat we nog even getankt hadden. IK probeerde net als altijd te pinnen aan de pomp, maar er werd om een postcode gevraagd. Dus heel bijdehand 90210 ingevuld naar de gelijknamige serie: Beverly Hills, maar dat lukte mooi niet. Dan maar aan de kassa betalen.


Aangekomen in het hotel, was het tijd om even lekker te zwemmen met Finn. Het water was heerlijk en Finn had natuurlijk weer even opstart problemen, maar vond het al snel leuk en we vermaakte ons een klein uurtje. Daarna ging ik met Finn even een slaapje doen en mama bleef nog een uurtje in de zon zitten en een boekje lezen. Finn viel supersnel in slaap en ik vermaakte me even met de laptop en internet. Toen kwam Leinie terug en maakten we ons klaar om te gaan eten bij de outback. Deze lag naast het hotel dus dat was makkelijk. Maar Finn dacht er heel anders over. Hij wilde maar niet wakker worden en we hadden echt een half uur nodig om er een klein beetje leven in te krijgen. Uiteindelijk konden we dan toch op pad.


Bij de outback bestelde ik The Melbourne (lekkere grote hap vlees) en Leinie de grootste Sirloin steak. Het smaakte ons uitstekend en Finn at ook een paar patatjes mee en dronk wat. Hij was nog steeds niet helemaal wakker.. Wakker werd hij pas toen de serveerster per ongeluk de borden uit haar handen liet glijden en de ketchup bovenop Finn en zijn buggy kwam. Gelijk paniek in de tent en zelfs de bedrijfsleidster kwam haar excuus maken en ze kwamen met spa rood en doekjes om de kleertjes en de wagen van Finn weer schoon te krijgen. We bleven rustig en maakte ons niet druk al was het wel wat zonde van vooral de wagen en zijn korte broek. Toen we de rekening kregen was het drinken op rekening van het huis gekomen en was er nog eens $20 vanaf gehaald. Dat vonden we dan weer zielig voor de serveerster en we maakte van de $23, toch maar $30. We vonden het netjes opgelost zo en hadden eigenlijk heel erg goedkoop en lekker gegeten. Het was tijd om naar het hotel te gaan en lekker te gaan slapen met zijn drieën Morgen naar Hallandale voor Miami en na Fort Lauderdale. Een hotel op een golfbaan. We zijn benieuwd.